Selkokielistä markkinointia

tavoite mielessä, jalat maassa

MARKKINOINTITOIMISTO MAA

Maa on markkinointitoimisto, joka yhdistää teknologian, oivaltavan suunnittelun ja liiketoiminnan ymmärryksen sydämelliseen ja suoraan asiakaspalveluun.

Toisinaan yksi markkinoinnin työkalu toimii toista paremmin, mutta harvoin taloakaan rakennetaan pelkällä vasaralla. Löytääksemme liiketoimintasi tueksi aina parhaat markkinoinnin ratkaisut, on meidän pureuduttava syvälle kunkin asiakkaamme liiketoimintaan. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme onkin aina ensin ymmärtää sekä sinun että asiakkaasi yksilölliset tarpeet ja tavoitteet.

Arvostamme yhdessä tekemistä ja avointa kommunikointia. Pyrimme aina puhumaan samaa kieltä kanssasi, sanoittaen ideat, tavoitteet ja konseptit ymmärrettäviksi. Meidän kanssa työskennellessä ei ole tyhmiä kysymyksiä.

Emme pakota asiakkaitamme koskaan yhteen muottiin. Riippumatta tarjoamastamme palvelusta, kohtaamme jokaisen projektin yksilöllisenä mahdollisuutena liiketoiminnan kehittämiseen.

Optimointi ja analytiikka

Analysoimme, testaamme ja hienosäädämme kunnes markkinointimateriaalit ja toteutukset saavuttavat täyden potentiaalinsa.

Verkkosivut

Pidämme hyvin suunnitelluista sivuista. Niistä, jotka toimivat lähes kaikilla näytöillä ja laitteilla sekä ovat myös sinun ylläpidettävissäsi.

Konseptointi

Onko kamppiksen suunta hakusessa tai haluatko pallotella kanssamme omaa ideaasi? Keksimme ja kehitämme markkinointiisi sopivat konseptit.

Graafinen suunnittelu

Nykyaikainen graafinen suunnittelu diginä tai painovalmiina materiaalina. Työskentelemme tavoitekeskeisesti lopputuotteen ja kanavan ehdoilla.

copywriting

Copywriting

Tuotamme selkeää sisältöä brändisi äänellä tai viilaamme olemassa olevat tekstit tavoitteitasi edistävään muotoon.

Growth hacking

Kasvuhakkerointi

Kasvuhakkerointi eli growth hacking on kamala termi, joka yksinkertaisuudessaan kuvaa osuvasti yrityksen kasvun edistämistä monipuolisin ja mitattavin keinoin.

brändäys

Brändäys

Brändi on kestävän markkinoinnin ydin. Me autamme sinua löytämään ja vahvistamaan brändiäsi niin, että se toimii arvonluonnin perustana nyt ja tulevaisuudessa.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymät ja käyttäjäkokemus

Hyvä käyttöliittymä parantaa käyttökokemusta, joka on merkittävä tekijä palveluiden menestyksessä. Me autamme sinua tarjoamaan kokemuksen, jonka vuoksi palvelusi pariin palataan.

Modernissa markkinoinnissa vaaditaan syvän asiakastuntemuksen lisäksi kykyä hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Meillä luovuus ja tavoitteellisuus yhdistyvät tavallista toimistoa syvempään teknologiaymmärrykseen.

MAAN REFERENSSEJÄ

Tutustu tarkemmin työnäytteisiimme:

ASIAKKAITAMME

Tässä muutamia asiakkaita, joita olemme auttaneet:
Markkinointitoimisto Maan asiakkaita

MITÄ SINÄ HALUAISIT TEHDÄ YHDESSÄ?

Ole rohkeasti yhteydessä. Selvitetään, miten me voimme auttaa sinua!