Markkinointitoimisto Maa

Selkokielistä markkinointia tavoite mielessä, jalat maassa.
KERRO LISÄÄ

MIKÄ MAA?

Maa on tuore markkinointitoimisto, joka yhdistää uusimman teknologian, oivaltavan suunnittelun ja mitattavan markkinoinnin.

Meille markkinointi on kokonaisuus, jossa hyödynnämme päämäärän mukaan valikoituja kanavia ja välineitä. Nämä kanavat – oli kyseessä sitten digi tai printti – eivät kilpaile keskenään vaan tukevat toisiaan älykkäästi ja tavoitteellisesti.

Tunnemme viimeisimmät trendit, ilmiöt ja niihin liittyvän jargonin, josta alallamme usein innostutaan. Arkikielellä nämä ovat kuitenkin pelkästään työkaluja markkinoinnin päämäärien saavuttamiseksi. Toisinaan yksi työkalu toimii toista paremmin, mutta harvoin taloa rakennetaan pelkällä vasaralla.

Meidän tehtävämme on tuntea tämä pakki ja hyödyntää sitä kulloinkin parhaalla mahdollisella tavalla.

PALVELUT

Optimointi ja analytiikka

Analysoimme, testaamme ja hienosäädämme kunnes markkinointimateriaalit ja toteutukset saavuttavat täyden potentiaalinsa.

Konseptointi

Onko kamppiksen suunta hakusessa tai haluatko pallotella kanssamme omaa ideaasi? Keksimme ja kehitämme markkinointiisi sopivat konseptit.

Brändäys

Brändi on kestävän markkinoinnin ydin. Me autamme sinua löytämään ja vahvistamaan brändiäsi niin, että se toimii arvonluonnin perustana nyt ja tulevaisuudessa.

Verkkosivut

Pidämme hyvin suunnitelluista sivuista. Niistä, jotka toimivat lähes kaikilla näytöillä ja laitteilla sekä ovat myös sinun ylläpidettävissäsi.

Vuokragraafikko

Tarvitsetko ylimääräisen käsiparin? Meiltä saat kiireavuksi tai väliaikaiseen tarpeeseen ammattitaitoisen, tehokkaan ja pidetyn tiimipelaajan.

Kasvuhakkerointi

Kasvuhakkerointi eli growth hacking on kamala termi, joka yksinkertaisuudessaan kuvaa osuvasti yrityksen kasvun edistämistä monipuolisin ja mitattavin keinoin.

Graafinen suunnittelu

Nykyaikainen graafinen suunnittelu diginä tai painovalmiina materiaalina. Työskentelemme tavoitekeskeisesti lopputuotteen ja kanavan ehdoilla.

Copywriting

Tuotamme selkeää sisältöä brändisi äänellä tai viilaamme olemassa olevat tekstit tavoitteitasi edistävään muotoon.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Hyvä käyttöliittymä parantaa käyttökokemusta, joka on merkittävä tekijä palveluiden menestyksessä. Me autamme sinua tarjoamaan kokemuksen, jonka vuoksi palvelusi pariin palataan.

MAAN REFERENSSEJÄ

Selaa ja tutustu tarkemmin työnäytteisiimme:

ASIAKKAITAMME:

Markkinointitoimisto Maan asiakkaita

YHTEYSTIEDOT

ANTERO AALTO

phone +358 40 717 5211
mail [email protected]
twitter @aaltoantero
linkedin /in/anteroaalto

ANNA LAM

phone +358 40 754 9013
mail [email protected]
twitter @_manna_
linkedin /in/annamlam

Heitä meitä viestillä. Palaamme asiaan välittömästi tai ainakin pikimmiten.