Case:

BLISS ADVENTURE

”We are grateful for the fun and inspiring co-operation with Markkinointitomisto Maa. In their work they manage to wrap the tech and creative approach beautifully together. We are happy to recommend them!”

– Artturi Kröger, Bliss Adventure Oy

BOKUN-YHTEENSOPIVA VERKKOSIVU

Bliss Adventure Oy on Suomen Lapissa toimiva matkailu- ja elämysalan yritys, jonka ydintuotteita ovat muun muassa jääkiipeily, talviselviytymiskurssit, hiihto- ja lumikenkävaellukset sekä muut päräyttävät elämyslajit.

Verkkosivuprojektin tärkeimpänä tavoitteena oli päivittää kokonaisuudessan yrityksen verkkopresenssi sekä luoda edellytykset e-commerce liiketoiminnalle. Projekti alkoi yrityksen liiketoiminnan, asiakaskunnan sekä matkailualalle tarkoitettujen varaus- ja toiminnanohjausjärjestelmiin tutustumisella ja niiden kartoittamisella.

Päädyttyämme Islantilaiseen Bokun-järjestelmään, rakensimme verkkosivuston ja sen toiminnallisuudet tukemaan ja toimimaan yhdessä Bokunin varausjärjestelmän kanssa.

Lopputuloksena syntyi nykyaikainen ja tyylikäs verkkosivusto, joka tarjoaa tekniset edellytykset pitkäjänteiselle verkkoliiketoiminnan kehittämiselle.

Tutustu sivustoon tästä.

ASIAKAS: Bliss Adventure Oy

TARVE: Bokun -järjestelmän kanssa toimiva nykyaikainen verkkosivusto.

PALVELUMME: Webdesign, verkkosivun konseptointi ja suunnittelu, verkkosivun tekninen toteutus ja konsultaatio