Case:

HYÖNTEISKOKKI.FI

”Markkinointitoimisto Maa on ollut täydellinen partneri Hyönteiskokki.fi-projektiin. He eivät ole pelkästään auttaneet projektin käytännön toteutuksesta vaan toimineet myös strategisina neuvonantajina ja tukena projektin kaupallistamisessa.”

-Topi Kairenius, Hyönteiskokki

HYÖNTEISKOKKI.FI – KAIKKI, MITÄ HALUAT TIETÄÄ HYÖNTEISRAVINNOSTA

Hyönteiskokki.fi on sivusto, joka sukeltaa uuden, kiinnostavan ja kasvavan hyönteisruoka-ilmiön maailmaan kokkausvideoiden, reseptejen, haastatteluiden, tiedon ja vinkkien muodossa. Sivuston tavoite onkin tarjota kuluttajalle matalan kynnyksen tutustumisväylä hyönteisruokaan.

Olimme tiiviisti mukana Hyönteiskokki.fi-idean konseptoinnissa ja suunnittelussa sekä vastasimme kokonaisuudessaan hyönteiskokki.fi-sivuston teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta. Projektin edetessä olemme tarjonneet Hyönteiskokin käyttöön laajalla skaalalla koko osaamisemme konsultin roolissa sekä toimimme projektin edetessä pysyvinä neuvonantajina hankkeelle.

Jatkuvalla yhteistyöllä pyrimme vahvistamaan Hyönteiskokki-brändiä ja luomaan pysyvää kasvua uuden ja kuluttajalle toistaiseksi vieraan aihealueen ympärille.

Sukella hyönteisravinnon ihmeelliseen maailmaan täältä.

ASIAKAS: Hyönteiskokki.fi

TARVE: Helposti ylläpidettävä ja skaalautuva alusta monimediaiselle sisällölle.

PALVELUMME: Konseptointi, suunnittelu, verkkosivun toteutus, WordPress, Woocommerce, copywriting ja kasvuhakkerointi.