Case:

NORDIC SALES CREW

”Markkinointitoimisto Maa on kumppani, joka on pyrkinyt alusta asti aidosti ymmärtämään liiketoimintaamme ja hyödyntämään tuota ymmärrystä meidän eduksemme. Työskentely Maan kanssa on ollut helppoa ja mieluisaa.”

– Mathias Dahlqvist, toimitusjohtaja, Nordic Sales Crew

VERKKOSIVUN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Nordic Sales Crew on ständi- ja door-to-door myyntiin erikoistunut intohimoinen ja kovaa vauhtia kasvava myyntitoimisto.

Projektiin lähtiessä Nordic Sales Crew:llä oli valmiina logo ja yrityksen värimaailma, joiden ympärille muuta sivustoa lähdettiin rakentamaan. Halusimme korostaa sivun kuvamaailmassa kohtaamisia –siis niitä vuorovaikutustilanteita, joita yritys käytännössä asiakkailleen tarjoaa. Tämän lisäksi sivuston suunnittelussa niin copyn kuin visuaalisen ulkoasun osalta tehdyt ratkaisut viestivät yrityksen nykyaikaisuutta, nuorekkuutta ja positiivisuutta.

Sivun design rikkoo verkon tuttuja perinteisiä suoria linjoja. Samaan aikaan ulkoasu viestii uskottavasti yrityksen asiantuntevasta lähestymistavasta ja suhtautumisesta myynnin ulkoistukseen.

Sivusto rakennettiin siitä lähtökohdasta, että Nordic Sales Crew:n olisi mahdollisimman helppo ylläpitää sivustoa jatkossa myös itse.

Tutustu tästä.

ASIAKAS: Nordic Sales Crew

TARVE: Verkkosivun suunnittelu ja toteutus

PALVELUMME: Web design, verkkosivun konseptointi ja verkkosivun tekninen toteutus WordPress-julkaisujärjestelmällä.