CASE: ORGANIC SHOP VERKKOSIVU

Herkullista luonnonkosmetiikkaa valmistava Virolainen Organic Shop on asiakkaamme Love Beauty Oy:n maahantuoma ja markkinoima brändi.

Verkkosivuprojektin jälkeen tuote on kasvattanut tunnettuuttaan ja lisännyt suosiotaan suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Asiakkaamme tilaama Suomalainen brändisivusto ja sen levittämä tieto on niinikään vallannut merkittävän osan bränditermillä tehdyistä hakutuloksista verkossa.

Asiakas: Love Beauty Oy
Tarve: Suomalaiselle kohdeyleisölle brändi- ja tuotetietoa tarjoavan verkkosivun suunnittelu ja toteutus
Käytetty osaamisemme: Graafinen suunnittelu, copywrite ja verkkosivun toteutus

BRÄNDISIVU SUOMEKSI

Organic Shop brändillä ei sivun suunnittelun hetkellä ollut omaa näkyvää verkkopresenssiä edes omassa kotimaassaan Virossa. Näin ollen brändin Suomalaisen verkkosivun kehityksessä ei ollut kyse niinkään lokalisoinnista kuin kokonaan uuden sivun suunnittelusta ja luonnista. Suunnittelun lähtkökohdaksi otettiin brändin herkullisen tuoksuiset tuotteet ja luonnollisuus.

Sivua varten loimme asiakkaan kanssa yhdessä tuotetekstejä, muokkasimme päämieheltä saadut tuotekuvat, sekä suunnittelimme sivuston visuaalisen yleisilmeen. Responsiivinen verkkosivutoteutus tehtiin WordPress julkaisualustalla.

Tutustu sivuun tästä