Projekti:

ELOISA DIRECTOR

PROJEKTI: ELOISA DIRECTOR

Eloisa Director on kiinteistönvälittäjille tarkoitettu videoautomaatiopalvelu. Se tarjoaa välittäjille edullisen vaihtoehdon laadukkaiden ja brändinsä mukaisten rikastettujen kohde-esittelyvideoiden tekemiseen. Eloisa Director on kolmen yrityksen yhteistyössä kehittämä tuote. Markkinointitoimisto Maa on vastuussa tämän uuden kiinteistömarkkinointiin tarkoitetun palvelun markkinoinnin konseptoinnista,  tuotteistamisesta sekä kasvun luomisesta.

MARKKINOINNIN KONSEPTOINTI

Analysoimme markkinaa ja määrittelimme kohderyhmän, konseptoimme palvelun markkinointiviestin ytimen ja loimme myyntiargumentit. Suunnittelimme missä ja miten palvelu näkyy ja veimme suunnitelmat toteen. Seuraamme viestin tehokkuutta ja kehitämme sitä jatkuvasti.

KASVUN AJAMINEN

Yhdistämme rohkeasti monipuolisia teknisiä ja viestinnällisiä keinoja palvelun asiakashankinnassa, kehitystyössä ja markkinoinnissa tavoitteenamme palvelun nopea kasvattaminen.

KÄYTTÖLIITTYMÄ & PALVELUN KONSEPTOINTI

Kehitämme palvelua yhteistyössä yhteistyökumppaniemme kanssa. Palvelun puolella vastaamme käyttöliittymän visuaalisesta suunnittelusta ja osallistumme palvelun toiminnallisuuksien konseptointiin ja kehittämiseen.

Tutustu Eloisa Director -sivustoon tästä.

ASIAKAS: Eloisa Director Oy

TARVE: Uuden palvelun tuotteistus ja kehitystyö

PALVELUMME: Tuotteistus, verkkosivuston toteuttaminen, graafinen suunnittelu, copywriting, konseptointi, growth hacking ja käyttöliittymäsuunnittelu